Òmnium Cultural
Òmnium Cultural

VOC (Versió Original en Català)

Fomenta les creacions audiovisuals en català

Tornar

Potenciem la producció audiovisual en català i descobrim nous talents

Els premis VOC (Versió Original en Català) és un projecte d’Òmnium Cultural que té la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Els guardons reconeixen els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català.

Què faràs pel català si t’actives amb el VOC?

Si presentes la teva obra audiovisual o assisteixes a les projeccions del VOC contribuiràs a incentivar la producció en llengua catalana i podràs veure la teva història projectada en sales de tot el país. Tenir un sector audiovisual fort i consolidat és clau per garantir que el català gaudeix d’una bona salut i d’un futur sòlid.

Els premis engloben tres categories: curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats. Els premis atorgats arriben fins als 4.000 € i les peces guanyadores es projecten a més de 50 municipis. Els Premis VOC, impulsats per Òmnium Cultural, van rebre l’any 2022 154 curtmetratges, que es van poder projectar en 121 sessions amb més de 4.500 assistents.

Informació

Implica-t’hi

Òmnium Cultural

Implica-t’hi

Òmnium Cultural