Òmnium Cultural
Òmnium Cultural

La Fera

Impulsem la generació de continguts digitals en català

Tornar

Impulsem la generació de continguts digitals en català

Amb el suport d’Òmnium Cultural i Fundació.cat, La Fera és una iniciativa que té l’objectiu d’assegurar la presència del català a Internet a través de promocionar, facilitar i professionalitzar la generació de continguts en llengua catalana. Treballem per aconseguir una indústria forta de creadors, podcasters i streamers en català.

Què faràs pel català si t’actives amb la FERA?

Si participes en la FERA, contribuiràs a garantir el futur de la llengua catalana a través de la seva presència al món dels continguts digitals. Participa en les accions de la iniciativa o patrocina-la amb un donatiu per ajudar-nos a crear una gran fàbrica de continguts digitals en català.

El projecte es basa en cinc actuacions principals per assolir els seus objectius: Primerament, finança projectes a través d’un concurs-llançadora i beques directes. Per altra banda, professionalitza el sector creatiu amb l’assessorament a creadors, podcasters i streamers.

Una altra de les accions és la producció, desenvolupament i distribució de productes digitals en català destinats a públics estratègics. En quart lloc, monitoritza l’estat de salut del català en la indústria creativa digital. Finalment, vol crear una seu referent del panorama digital, on s’acullin activitats amb públic en directe.

La Fera va organitzar el mes de juliol l’Aplek, la primera trobada anual de creadors digitals en català, amb la participació de 700 persones, on es van donar conèixer els projectes guanyadors del programa Embrió, un concurs anual d’impuls i acompanyament a projectes digitals audiovisuals en català.

Informació

Implica-t’hi

Òmnium Cultural

Implica-t’hi

Òmnium Cultural